Beautiful Kidz Namibia

De winter staat in Namibië voor de deur

Wij bedanken iedereen die bidt en financieel bijdraagt aan het werk van Beautiful Kidz.

Als nieuw initiatief van de medewerkers van Anusa worden er dekens, mutsen en sjaals gemaakt. Deze kunnen door bedrijven, particulieren en andere organisaties worden gekocht, waarna het product wordt geschonken aan kinderen. In Namibië staat de winter nu voor de deur. Met deze gift kunnen de kinderen warm de winter door!
Als u ook gebruik wilt maken van deze mogelijkheid tot doneren, vermeld dan als omschrijving “Winter in Namibië”.

In onze zomerflits kunt u lezen wat er is gedaan voor de hongerigen, de zieken en de kinderen in deze gemeenschappen.

Wilde Ganzen


Er komen, n.a.v. onze nieuwsbrieven veel extra gelddonaties binnen, waardoor we veel gezinnen kunnen voorzien van een voedselpakket. Door het ingestelde Coronafonds van de organisatie Wilde Ganzen wordt het gedoneerde bedrag verdubbeld. Geweldig!Met uw steun kunnen de kinderen in Namibië veilig opgroeien.

Werkproject Anusa

Anusa is vanaf begin mei weer open! 5 Weken lang is het bedrijfje dicht geweest en gelukkig kunnen ze weer aan de slag. Financieel wordt het een grote uitdaging, omdat al veel inkomsten van de afgelopen weken ontbreken en de komende periode er ook geen of nauwelijks schooluniformen verkocht worden.

Campagne in de kerk

In deze tijd waar Covid-19 ons sociaal leven beïnvloedt, worden kerkdiensten veel digitaal verzorgd. Onder andere omstandigheden kan één van ons tijdens de dienst uitleg geven over wat onze stichting betekent voor de kinderen en hun ouders in Namibië. Dat kan nu niet. Wij bieden daarom kerken de mogelijkheid aan om onze nieuwste promotiefilm te gebruiken en deze in de “kerkdienst-uitzending” te verwerken.

De film duurt 4.51 minuten en is daardoor makkelijk in te passen. Wij stellen het zeer op prijs als u van deze gelegenheid gebruik maakt.

Mobiele versie afsluiten