Ga jij de uitdaging aan.

Kom naar ons centrum in Namibië

Wanneer en waarvoor

We kunnen in Nederland niet overzien voor welke periodes en voor welke functies er mensen nodig zijn. Op de website van onze partnerorganisatie in Namibië (www.beautifulkidz.org) vindt je hierover meer informatie onder het kopje “Volunteers”.

Samenwerking

Het team in Namibië wil graag samenwerken met bedrijven, organisaties en kerken die teams willen zenden om met kinderen in nood te werken. Deze ervaring zal een indrukwekkende ervaring bieden en een inkijk geven in de realiteit van het leven in Afrika.

Bestuurslid worden in Nederland

Gezocht

Wij zoeken ter versterking van het bestuur kandidaten die met bezieling onze stichting willen helpen. Met o.a. het uitdragen van onze missie bij kerken en organisaties, ter wille van de partner in Namibië om deze te voorzien van de nodige financiële middelen, om de kinderen hulp te bieden.

Aanmelden

Via onderstaande button kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen. We vergaderen gemiddeld zes keer per jaar. De locatie waar deze plaatsvind staat op het aanmeldformulier vermeld.