Ga jij de uitdaging aan.

Kom naar ons centrum in Namibië

Wanneer en waarvoor

We kunnen in Nederland niet overzien voor welke periodes en voor welke functies er mensen nodig zijn. Op de website van onze partnerorganisatie in Namibië (www.beautifulkidz.org) vindt je hierover meer informatie onder het kopje “Volunteers”.

Samenwerking

Het team in Namibië staat open voor samenwerking met bedrijven, organisaties en kerken die teams willen sturen om met kinderen in nood te werken. Deze ervaring zal niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook een inkijk bieden in de realiteit van het leven in Afrika.

Bestuurslid worden in Nederland

Gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die ons bestuur willen versterken en met passie willen bijdragen aan onze stichting. Dit omvat onder andere het verspreiden van onze missie bij kerken en organisaties, met als doel onze partner in Namibië te voorzien van de benodigde financiële middelen om hulp te bieden aan de kinderen.

Aanmelden

Via de onderstaande knop kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde. Na aanmelding nemen we contact met je op. We houden gemiddeld zes vergaderingen per jaar. De locatie van deze vergaderingen staat vermeld op het aanmeldformulier.