Door mensen onvoorwaardelijk lief te hebben heb je impact op Gods Koninkrijk
18 mei 2022
Interview met “onze” Jennieke
20 juni 2022
Op 2e Pinksterdag klonk na 2 stille coronajaren het startschot weer voor de fietstocht van 50 km rondom Uden, Noord-Brabant. Stichting Trap-In zet zich in om de eerste levensbehoeften van de armste bevolking in ontwikkelingsgebieden te verbeteren. (Website: www.trap-in.nl)

Dit wordt gedaan middels het inzamelen van geld voor kleinschalige projecten tijdens het jaarlijkse fietsevenement en door sponsoring van bedrijven en particulieren. Mede d.m.v. deze fietstocht, met een aantal attractieposten met muziek, hapje en drankje, wordt tevens gezorgd voor gezelligheid en saamhorigheid binnen de Udense gemeenschap.

Dit jaar is Beautiful Kidz Namibia één van de vijftien organisaties die mag delen in de opbrengst.

Het bestuur van de Trap-In bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers die jaarlijks de selectie bepalen uit de aanvragen van projecten. Daarnaast is er een groot aantal vrijwilligers bij betrokken die zorgen voor de mooie route, pannenkoeken bij een controlepost, muziek, hulp bij bandenpech en diverse andere activiteiten.

“Wij zijn de ‘buurvrouweninactie’ die Beautiful Kidz in Uden op de kaart zetten”. Gerdine heeft een naaiatelier en voelt zich daardoor verbonden met Anusa. Tineke is jeugdverpleegkundige, en ziet de kracht van het werk, voor de jongere zwangere meiden en de kinderen in Windhoek.

“Wij waren ingedeeld als verkeersregelaar en zagen die dag ongeveer 1200 fietsers aan ons voorbij gaan.” Op a.s. dinsdag 28 juni zal bekend worden gemaakt wat de opbrengst van de fietstocht is geworden.


Update: Gisteravond is d.m.v. een cheque bekend gemaakt wat het bedrag is welke door de stichting Trap-In zal worden overgemaakt t.b.v. onze stichting. We zijn heel erg dankbaar voor het prachtige bedrag van € 2300,=.

Select Language / Sprache »