Wonderen zijn de wereld niet uit

De winter staat in Namibië voor de deur
30 juni 2020
Een kleine jongetje die vanaf zijn geboorte Aids heeft. De dokters hebben gezegd dat hij het niet zou redden. Hier is hij 4 jaar oud, vrolijk lachend en in staat om zelf te lopen. Volgend jaar zal hij bij ons naar de kleuterschool gaan.

Zo zijn er velen geweest in wiens leven we dit jaar een belangrijke rol hebben mogen spleen. We zijn dankbaar voor uw steun en realiseren ons goed dat we dit zonder uw support niet hadden kunnen doen!

Het is verdrietig om te zien hoeveel deze kinderen moeten doorstaan in hun jonge leven. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat we, mede dankzij uw bijdrage, zoveel voor hen kunnen betekenen om echt een positief verschil te kunnen maken in hun leven. Wat is dit bijzonder mooi.

Certificaat voor Rikki


Drie jaar geleden kwam Rikki, als 3-jarige, voor het eerst bij ons, ondervoed en verwaarloosd en hij leed aan alcoholsyndroom. Hij kon nog maar nauwelijks praten. Het duurde maanden maar het extra eten en de liefde en aandacht hebben wonderen voor hem gedaan. Vorige week heeft Rikki, samen met nog 32 leerlingen, ons kleuterschool programma afgerond en heeft hij zelfs een certificaat gekregen voor de leerling die de meeste vooruitgang heeft getoond.


Select Language / Sprache »